Je eigen Skins maken met de Minecraft Skin Editor

Je eigen Skins maken met de Minecraft Skin Editor

Probeer eens een Minecraft skin editor!

De Minecraft skin editor zorgt ervoor, dat jij zelf je eigen skins kunt ontwerpen. Hierdoor wordt Minecraft des te leuker, want je kunt bijna alles er uit laten zien, zoals jij wilt.

In de rest van dit artikel zullen we een aantal links geven naar sites met een Minecraft skin editor. De meesten ervan zijn gratis en kun je online gebruiken. Dat betekent dat je meestal de editors niet hoeft te downloaden.

Heb je een eigen skin gemaakt? Dan moet je hem eerst opslaan en vervolgens op Minecraft.net aan je profiel toevoegen. Je kunt de skins die je toe hebt gevoegd direct in het spel zien. Veel meer uitleg over het toevoegen van skins aan je Minecraft profiel kun je kijken naar de handleiding Minecraft skin veranderen.

Voor de meesten zal het vinden van een Minecraft skin editor niet moeilijk zijn, maar voor hen die wat hulp kunnen gebruiken of niet erg handig zijn met Engels, hebben wij deze lijst met Minecraft skin editors samengesteld. Voor meer informatie kun je kijken naar de handleiding skin veranderen/installeren.

Onze eigen Minecraft skin editor

Met onze eigen Minecraft skin editor kun je heel gemakkelijk het uiterlijk van je avatar veranderen. Je kunt op internet nog veel meer van dit soort editors vinden. Omdat die niet allemaal geweldig werken, hebben wij de beste Minecraft skin editors voor je geselecteerd. Voor meer informatie over onze eigen editor moet je even hieronder kijken.

Uiteraard horen we het graag als je een hele goede editor tegenkomt, dan zetten we hem erbij. Stuur ons een bericht via het reactieformulier of laat het ons weten via het forum.

De beste sites met Minecraft skin editors

Op de onderstaande sites kun je heel gemakkelijk je skin aanpassen. Voor het downloaden van skins moet je hier zijn: Minecraft skin download sites. Pas op met wat je download. Het is je eigen verantwoordelijkheid, maar wij sturen je nooit naar kwaadaardige sites.

minecraft.novaskin.me/
minecraftskineditor.nl
minecraftskins.net/skineditor
minecraftskins.com/skin-editor/
minecraft-skinedit.nl.softonic.com/
minecraftwiki.net/
www.newgrounds.com
freeminecraftskins.blogspot.nl
muttsworldmine.com
minecraftskincreator.net
minershoes.com/ (geen ideale interface)
skinturf.com/ (geen ideale interface)

Waarschijnlijk is dit meer dan genoeg voor de komende tijd. We raden je aan een beetje rond te neuzen op deze sites en te kijken welke het beste werkt voor jouw. Onze favoriet is Novaskin en daarover vertellen we hieronder nog wat meer.

Novaskin

Wij hebben al heel wat editors gebruikt en Novaskin is volgens ons een van de beste. Je hoeft er niets voor te downloaden, want het is een web-bases applicatie. Je kunt alles makkelijk vinden, omdat de navigatie duidelijk in elkaar steekt. Ook krijg je de mogelijkheid om screenshots van hoge kwaliteit te nemen. Dat is erg leuk om profielfoto’s mee te maken. Je kunt met Novaskin ook direct een heleboel skins aanpassen. Vervolgens kun je de bestanden opslaan en uploaden op Minecraft.net om ze te gebruiken. Erg makkelijk allemaal en een prettig programma om mee te werken. Overigens is het ook gratis te gebruiken. Zie ook onze handleiding voor het aanpassen van skins.

Novaskin is gegarandeerd een van de beste Minecraft skin editors. Je kunt er vlot mee werken en er worden leuke extra’s aangeboden. Nieuwsgierig naar Novalink? Probeer het programma via deze link.

Mocht jij ook een geweldige skin editor kennen, dan horen we graag welke dat is. We zullen jouw editor dan ook in deze lijst opnemen, zodat ook andere Minecraft fans ervan kunnen genieten.

Voor overige informatie zie: hulpsectiemapsservers en crafting.