De beste Nederlandse Minecraft servers

De beste Nederlandse Minecraft servers

Online gaan op Nederlandse Minecraft servers

Het leukste is het natuurlijk om Minecraft te spelen op Nederlandse Minecraft servers, met andere Nederlanders. Je kunt dan samen goed communiceren en gezellig een dorp bouwen of op avontuur gaan. Ook kun je hier natuurlijk makkelijk vrienden maken, waarmee je Minecraft ervaring des te leuker wordt. Je kunt proberen om samen uitdagingen te halen en een spel met al je vrienden erin hosten. Ook de wereldwijde servers zijn erg leuk om op te spelen, maar wij raden je aan zeker eens op een van de Nederlandse servers te kijken. Dat zijn plekken waar je heel gemakkelijk vrienden kunt maken.

Hier vind je de grootste en leukste Nederlandse Minecraft servers

We geven je hieronder een paar sites waar je de leukste Nederlandse Minecraft servers kunt vinden. Wij hebben helaas niet de mogelijkheid iedere server met inlogmogelijkheid op onze website aan te bieden. Om deze reden verwijzen we je door naar de sites uit de lijst hieronder, waar je de beste Nederlandse servers kunt vinden. Daar kun je ook inloggen op die servers.

Natuurlijk willen we je er ook op wijzen, dat je op onze server kunt spelen. Daarvoor moet je kijken op (volgt nog). Overigens zijn wij voor onze server ook opzoek naar beheerders en moderators. Lijkt je dat leuk om te doen, dan moet je even hier op deze pagina kijken. Op ons forum kun je met anderen afspreken om samen te gaan bouwen of een wedstrijd te houden of samen een server beheren. Op het forum zijn een hoop liefhebbers van Minecraft te vinden, die ongetwijfeld zin hebben om wat leuks te gaan doen.

Speel met landgenoten op de leukste Nederlandse Minecraft servers

Dit is onze lijst van de beste en leukste Nederlandse Minecraft servers. Wij gaan ervan uit, dat je hier de komende tijd genoeg aan hebt. Maar je bent natuurlijk ook altijd welkom om hier terug te komen. Bij ons vind je altijd de allerleukste Nederlandse Minecraft servers. Voor het gehele overzicht kun je kijken op Minecraft servers. Om uit te zoeken hoe je zelf een server moet hosten kun je kijken op Server hosting. Wij heten je welkom op de leukste servers en wensen je veel plezier.

Kijk ook eens op de hulpsectiemapsskins, en crafting.

De beste en leukste Nederlandse Minecraft servers vind je hier

  • World of Minecraft
  • nl(Nederlandstalig)
  • eu(Engelstalig)
  • Verdere lijst volgt