Op zoek naar een goede Minecraft Server List? Zoek niet verder!

Op zoek naar een goede Minecraft Server List? Zoek niet verder!

Op deze pagina vind je de beste Minecraft Server list sites

Hieronder kun je een hele lijst websites vinden waarop ze Minecraft servers aanbieden. We hebben een uitgebreide lijst voor je samengesteld, zodat je zelf kunt kiezen welke je het meest prettig vindt. We bieden hier nog geen eigen Minecraft server list aan. We zijn ermee bezig om zelf een server script te schrijven, maar deze is nog niet gereed. Vandaar geven we hier een aantal links naar websites waar je een Minecraft server list kunt vinden.

Om jou van dienst te zijn hebben wij vast een aantal hele goede servers voor je opgezocht. Daardoor kun jij deze pagina als favoriet instellen in je browser en op die manier zonder moeite deze lijst met servers terug vinden. Wij vinden dit een aantal van de beste Minecraft server list sites.

Gekraakte servers

Wij bieden hier geen links naar websites waar je met een gekraakte versie van Minecraft op kunt spelen. Gelukkig zijn de meeste sites er in dienst van legale Minecraft server lists. Ondersteun de makers van het spel en koop het spel, als je het een goed spel vindt en het wil blijven spelen. Als je het echter niet kunt laten om toch met een illegale versie van Minecraft bezig te gaan, dan adviseren we je om te zoeken naar een cracked server. Wij zullen in de toekomst in ieder geval gekraakte accounts weren van onze servers. Minecraft kost ongeveer twintig euro en dat geld is het spel meer dan waard.

Wat ons betreft moet in ieder geval Minecraftserverlijst.nl genoemd worden. Minecraftserverlijst.nl is een hele goede plek om actieve servers te vinden en er is een grote verscheidenheid. Er zit dus altijd wel iets voor je bij. Op deze site is er een grote actieve gemeenschap van Minecraft-liefhebbers. Er komen iedere maand tienduizenden bezoekers en het is daarmee de grootste vote-site van ons land. Hier kun je werkelijk alles vinden, dat je hartje begeert. Of je nu het liefst adventure kaarten speelt of survival, op grote of kleine servers. Hier kun je alles vinden. Kijk dus zeker eens naar Minecraft server list. Maar ook op de andere websites hieronder zal je een hoop goede Minecraft server lists kunnen vinden.

Waarschijnlijk heb je aan al deze servers de komende tijd meer dan genoeg. Hopelijk zien we je nog een keer terug. Voor Nederlandse servers moet je zeker eens naar Nederlandse Minecraft servers. Mocht je op deze website geen prettige server vinden, dan raden we je aan eens een kijkje op ons forum te nemen. Ook de lijst hierboven zullen we actueel houden, dus kijk ook regelmatig hier voor de beste Minecraft server list.

Mocht je zelf een hele goede Minecraft server list hebben gevonden, die hier simpelweg bij hoort te staan. Laat het ons dan weten via het reactieformulier hieronder. Als wij hem ook goed genoeg vinden, zullen we jouw Minecraft server list erbij zetten.

Voor andere handige Minecraft informatie moet je zeker eens kijken naar de: hulpsectiemapsskins, en crafting.