Beginnershandleiding

Beginnershandleiding

Misschien ben je bekend geraakt met Minecraft via een vriend(in) en kan deze je het één en ander uitleggen om je op gang te helpen. In dat geval zal je waarschijnlijk weinig verdere hulp van buitenaf nodig hebben. Maar als dat niet zo is, als je helemaal op eigen houtje hier terecht bent gekomen en de wereld van Minecraft in je eentje zult moeten ontdekken, dan kun je wel wat schriftelijke hulp gebruiken. Daarom hebben voor jou (en alle andere beginnende spelers) een Minecraft beginnershandleiding samengesteld!

Deze beginnershandleiding voor het spelen van Minecraft bevat alle informatie die jij nodig hebt om dit fantastische spel te spelen. In de in totaal dertig pagina’s – die overigens bijzonder vlot lezen en rijkelijk aangevuld zijn met afbeeldingen (ter uitleg) – komen namelijk alle basisvaardigheden aan bod. Omdat deze Minecraft beginnershandleiding dus zowel volkomen compleet is als gemakkelijk te behappen, kun je binnen een uurtje al in het echt aan de slag om alles in de praktijk te ondervinden!

Je kunt deze Minecraft beginnershandleiding, of althans een kopie ervan, in de vorm van een E-Book downloaden door je naam en e-mailadres op te geven bij ons. Dit kan gewoon via onze site. Vervolgens krijg je een mailtje (check hiervoor niet alleen je postvak-in, maar ook je ‘spam’) van ons met daarin de downloadlink voor de Minecraft beginnershandleiding, die overigens volledig gratis is. Wanneer je dit doet, geef je gelijk ook toestemming aan ons om je zo nu en dan, maar zeker niet vaker dan eenmaal per week, op de hoogte te houden van het laatste nieuws over Minecraft. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan nieuws en dergelijke, maar bovenal ook om kortingscodes, winacties en gratis servers; voornamelijk dingen waar ook jij baat bij hebt dus!