De tien beste Minecraft Map Download sites

De tien beste Minecraft Map Download sites

Check deze verzameling van de beste Minecraft map download sites

Waarschijnlijk heb je deze site gevonden door in Google te zoeken naar ‘Minecraft Map download‘. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar custom maps om te uploaden naar Minecraft single player, of je wil je eigen Minecraft server een toffe upgrade geven door een nieuwe map te uploaden. Dat komt goed uit.

Wij hebben namelijk een groot deel van het zoekwerk al voor je gedaan. Op deze pagina vind je een lijst met de beste sites voor Minecraft map downloads. Je kan natuurlijk ook zelf in Google beginnen te zoeken, maar de kans dat je uiteindelijk uitkomt op een van de sites in ons lijstje, is groot.

Trouwens, check hier ook tien van de beste adventure maps en survival maps.

(Ben je onbekend met het uploaden van custom maps naar Minecraft?  Lees dan onze Handleiding Minecraft map installeren. Daarin word je duidelijk uitgelegd hoe je een gedownloade Minecraft map moet installeren in Minecraft. Die uitleg geldt overigens alleen bij het uploaden van maps naar Minecraft singeplayer)

Het Internet staat vol met custom Minecraft maps, als je maar goed zoekt!

Al is het soms natuurlijk wel lastig om een goede map te vinden. Met de zoekopdracht ‘Minecraft map download‘ in Google ben je echter al op de goede weg. Als je dan een goede site hebt gevonden is het slim om die even op te slaan in je bladwijzers, zodat je hem gemakkelijk kan terugvinden. Voeg natuurlijk ook deze pagina even toe aan je favorieten ;-).

Hieronder geven we je een overzicht van de beste Minecraft maps download sites. Altijd handig om bij de hand te hebben, vooral als je weer eens toe bent aan een nieuwe custom map (all the time).

Vanwege de grote hoeveelheid aan Minecraft maps die je kan downloaden is het niet mogelijk om die allemaal op deze site aan te bieden. (Al zouden we dat wel graag willen, er wordt aan gewerkt). Dit is simpelweg een fansite voor Minecraft die doorverwijst naar andere sites. Sites waarvan wij denken dat jij daar als Minecraft fan veel aan hebt.

Genoeg gepraat! Hier is de lijst met de beste Minecraft map download sites

Hieronder eindelijk onze lijst met de beste de lijst met de beste Minecraft maps download sites op het Internet. Als je zelf een goede site tegenkomt, vertel het dan via het reactieformulier en dan zetten wij de site erbij.

Let op: je zal door ons nooit met opzet naar een kwaadaardige site gestuurd worden. We doen ons best om je altijd veilige Minecraft map download sites te geven. Jij blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor je surfgedrag en wat je downloadt van het Internet. Zodra je onze site verlaat ben je niet meer beschermd door ons privacy beleid. Zorg altijd dat je er zeker van bent dat je op een veilige site zit en dat je geen kwaadaardige bestanden downloadt. Komt wel goed, natuurlijk, maar het moet even gezegd zijn.

Hieronder de lijst met Minecraft map download sites

Ongetwijfeld kan bovenstaand lijstje met Minecraft map download sites je even vooruit helpen

Met de bovenstaande lijst heb je voorlopig vast voldoende websites waar je naartoe kan voor toffe Minecraft map downloads. Kom regelmatig even op deze pagina terug om te zien of er nog nieuwe websites aan de lijst zijn toegevoegd. Mocht je overigens zelf een goede site voor Minecraft maps kennen, laat het ons dan vooral weten via de reacties hieronder. Heb je zelf een map gemaakt? Ook die zien we graag verschijnen. Als ie goed is versturen we hem misschien wel per nieuwsbrief aan onze leden!

Als je problemen bent tegengekomen op een de sites die we hierboven hebben genoemd (spam, malware, veel advertenties, foutieve download links, etc.), dan horen we dat ook graag. We zullen dat dan onderzoeken en de site zonodig verwijderen uit de lijst.

Toch nog niet de ultieme Minecraft map gedownload?Of op zoek naar iets speciaals?

Als je op dit moment nog niet hebt gevonden wat je zocht via de bovenstaande Minecraft map download sites, dan ben je ongetwijfeld op zoek naar iets speciaals ;-). We zijn in dat geval erg benieuwd wat dat is. Naar welke map ben je op zoek? Een puzzle? Kingdom? Faction HQ of adventure map? Laat het ons weten en wij zoeken met je mee. Laat simpelweg een reactie achter onderaan deze pagina en we komen erop terug.

Op de volgende pagina’s bieden we je overigens ook nog vette survival maps en adventure maps (de tien beste, onze favorieten). Tot slot kan je ook nog de Minecraft map editor gebruiken.

Voor nu, succes en veel plezier gewenst met je nieuwe Minecraft map downloads.