Minecraft adventure maps, ga jij de uitdaging aan?

Minecraft adventure maps, ga jij de uitdaging aan?

Beleef het avontuur met Minecraft adventure maps

Alle Minecraft adventure maps zijn een beleving op zich. Het bouwen staat hierbij vaak minder centraal dan het verkennen van de kaart en vechten. Leef je uit op de vele verschillende vallen, puzzels en geheimen die adventure maps te bieden hebben. Je kunt deze kaarten alleen spelen, maar er zijn ook veel kaarten die speciaal zijn ontworpen om samen te spelen. Er zijn ontzettend veel kaarten beschikbaar, die gemaakt zijn door andere Minecraft-spelers. Tussen dit enorme aanbod zitten erg veel goede kaarten en zelfs een paar juweeltjes.

Waar vind je Minecraft adventure maps

minecraft adventure mapsWe geven je eerst een aantal links van websites, waar je volgens ons het best opzoek kunt gaan naar Minecraft adventure maps. Helaas is het onmogelijk voor ons om alle adventure maps hier aan te bieden. Maar met de middelen die je hier krijgt hoef jij je zeker niet te vervelen en kun je meteen aan de slag.

Als jij ook geweldige Minecraft adventure maps hebt gevonden, dan horen we dat graag. We zullen deze maps aan onze lijst toevoegen. Eigen gemaakte Mincraft adventure maps vinden we ook leuk om te zien en we willen daar alles van horen. Je kunt hier op de site een reactie achter laten, zodat wij kunnen bekijken wat jij voor moois hebt gevonden of gemaakt.

Hieronder vind je onze top 10 van beste Minecraft adventure maps. Ook hebben we er Youtube-video’s bij gezet, zodat je vast kunt zien wat je van de kaarten kunt verwachten. Uiteraard geven we je ook meteen de downloadlink, zodat je gelijk kunt gaan spelen. Wij raden je aan om hier te beginnen, maar als je klaar bent met deze maps of graag wat anders wilt proberen, kun je bij de websites hieronder terecht.

Overzicht van de beste websites met Minecraft adventure maps

We willen je ook nog even deze link geven. Hier wordt je uitgelegd, hoe je zelf op drie verschillende manieren Minecraft adventure maps kunt maken. Om het verhaal compleet te maken geven we hierbij ook een link, waar je uitgelegd wordt hoe je de zelfgemaakte adventure maps kunt installeren. Het downloaden van Minecraft adventure maps kan even duren en je bent zelf verantwoordelijk voor wat je download op het internet. Als je twijfelt over de veiligheid van bepaalde bestanden, dan moet je ze niet downloaden of eerst aan je ouders vragen of het mag of niet.

Waarschijnlijk kun je hiermee de komende tijd wel even vooruit. Je kunt hier namelijk een enorme hoeveelheid adventure maps vinden. Zo, als het goed is kun je hier voorlopig even mee vooruit. De bovenstaande websites, waar je Minecraft adventure maps kunt vinden is slechts het begin. Zoals beloofd hebben wij een top 10 voor je gemaakt van de beste kaarten. We wensen je veel plezier met deze must play Minecraft adventure maps.

De tien allerbeste Minecraft Adventure maps

Uit de enorme verzameling Minecraft adventure maps, hebben wij 10 kaarten gekozen, die je gespeeld moet hebben. Volgens ons zijn dit de 10 allerbeste Minecraft adventure maps. Bij vrijwel alle adventure maps worden instructies aan de speler gegeven. Zorg ervoor, dat je je aan die regels houdt, want anders werkt de kaart niet goed. Je moet bijvoorbeeld een bepaalde moeilijkheidsgraad instellen of op bepaalde plekken geen blokken kapot slaan. Alle Minecraft adventure maps, die dit soort regels hebben, maken je aan het begin duidelijk wat de regels zijn. Let dus voor je begint even goed op, zodat je weet wat de bedoeling is en je niet verderop voor teleurstellingen komt te staan.

Herobrine’s Mansion
Deze kaart mag niet ontbreken in de top 10 van Minecraft Adventure Maps. De groep Hypixel is verantwoordelijk voor een aantal van de beste Minecraft adventure maps, die er bestaan. Ook deze kaart is door Hypixel gemaakt en het is een waar kunstwerk geworden. Herobrine’s Mansion is onder andere een van de leukste adventure maps, omdat je er niet snel op uit bent gekeken. Overal kun je geheimen ontdekken, bijzondere vijanden tegenkomen, met eindbazen vechten of speciale items vinden. Veel mensen beschouwen deze kaart als een van de allerbeste en dat is niet zonder reden. Als wij maar een kaart zouden mogen spelen, dan zou het deze zijn. Ook is dit een van de adventure maps, die bedoeld is om met je kameraden te spelen. Het is aan te raden om samen op avontuur te gaan, want dat is natuurlijk veel leuker, maar ook alleen kun je aan Herobrine’s Mansion ontzettend veel plezier beleven.

Download voor Minecraft 1.6
Download voor Minecraft 1.4

Assassins Creep
Laten we eerlijk zijn, door achter de computer te zitten wordt je niet snel fit, maar je kunt er wel goed doen alsof je al in topconditie bent. De kaart Assassins Creep stelt je in staat om te genieten van parcours-actie van topniveau. Ren over de daken, schiet door smalle steegjes en bewonder het uitzicht. Ook voor liefhebbers van Assassins Creed is dit vanzelfsprekend een van de must play Minecraft adventure maps.

Download

The Tourist
Op deze kaart voel je je net een toerist. Bewonder de grandioze gebouwen, speel de minigames en luister naar de originele soundtrack van de kaart. The Tourist is behoorlijk uitgebreid. De speelduur ervan bedraagt ongeveer vier uur. Dat is echter wel afhankelijk van hoe lang jij je zult vergapen aan de prachtige omgeving. Hoewel dit natuurlijk per speler kan verschillen, aangezien sommigen zich eerst een flinke tijd zullen vergapen aan de gigantische gebouwen in deze map. Dankzij de indrukwekkende beleving is deze Minecraft Adventure Map een echte aanrader.

Download

Kingdoms of the Sky
Dit is een echt fantasie-avontuur, een hele leuke onder de Minecraft Adventure Maps. Dankzij gesproken commentaar en uitleg over bepaalde dingen krijgt de kaart een gehele extra dimensie. Op bepaalde plekken in het spel krijg je weblinks, waar je bestanden kunt beluisteren, die aanwijzingen geven om verder te komen in het spel.

Download voor Minecraft 1.6
Download voor Minecraft 1.5.2
Download voor Minecraft 1.5.1

Deep Space Turtle Chase
Deep Space Turtle Chase is een sci-fi adventure map. Het is een zeer indrukwekkende kaart en het is knap om te zien, wat de makers voor elkaar hebben gekregen. Het duurde drie maanden om te maken, maar dan heb je ook wat. Ze hebben Minecraft helemaal omgetoverd, wat het tot een heel andere ervaring maakt. Jij moet opzoek naar de crimineel Dr. Earl S. Testudine. Deze schurk zou zich ergens schuil houden en het is aan jou om te laten zien, dat je scherpzinnig genoeg bent om hem te pakken te krijgen. Maak wel even een back-up van je originele versie voor je hier aan begint.

Download

Wrath of the Fallen
Ook dit is een uitstekende Minecraft adventure map van Hypixel. Het is een hack-‘n’-slash en de kaart is een interessante beleving vanwege de erg mooi gebouwde omgeving. Ook hier zul je je niet snel vervelen met alle dingen die je kunt vinden, zoals bijzondere wapens, drankjes, en gebieden. Ook zitten er weer toffe gevechten in met eindbazen. Een pittige kaart om in je eentje uit te spelen. Daarom raden wij aan om het met zijn tweeën te doen.

Download voor Minecraft 1.4.5
Spelen via de Hypixel server

The Forgotten Temple
The Forgotten Temple is een klassieke map en blijft populair. Het is een van de eerste adventure maps ooit gemaakt. Je hebt dit avontuur snel uitgespeeld. Deze kaart was een inspiratie voor vele toekomstige adventure maps. De puzzels, geheimen en uitdagingen zijn nog steeds leuk om te beleven. Ook krijg je een score, om te zien hoe je het hebt gedaan. Daarmee kun je mooi opscheppen tegen je vrienden en ze uitdagen om het beter te doen. Deze moet je gespeeld hebben.

Download

Minecraft’s Edge
Minecraft’s Edge is door de makers van Assassins Creep gemaakt. De stijl van dit team is ook in deze eerder gemaakte kaart al te herkennen. Met een flinke vaart kun je lekker over de daken ‘vliegen’ en door smalle straatjes rennen. Dit avontuur is zeker niet makkelijk. Je kunt ervan uitgaan, dat het misgaat als je niet voorzichtig bent. Des te meer, omdat je helemaal opnieuw moet beginnen als je dood gaat.

Download

Star Wars
Wij van Minecraftbase begrijpen jou goed. Hoezo? Nou, wij weten bijvoorbeeld, dat jij een lightsabre van diamant wilt hebben. Daarom raden we deze kaart van Hypixel aan. Wederom een pareltje van een kaart, die je kunt gebruiken in combinatie met de Mine Wars texture pack. Lightsabre, check. Blaster rifle, check. Tijd om massa’s stormtroopers en Star Destroyers te verslaan in dit geweldige avontuur. Deze wereld zit helemaal vol met dingen uit de echte Star Wars wereld en ziet er geweldig uit. Je zult je eerst staande moeten houden in een sneeuwlandschap en daarna gaat het gevecht verder in de ruimte. Hadden we al gezegd, dat er ook AT-AT’s in zitten? Er is teveel om op te noemen. Deze kaart heeft eigenlijk alles wat je wilt.

Spelen via de Hypixel server

Curse of the Pumpkin Prince
De prins is verdwenen en er heerst onrust in het hele land. Wie mag de problemen oplossen? Juist, jij mag het zaakje op gaan knappen. Je moet uitzoeken waar de prins is wat er allemaal gebeurt is. Als ze het aandurven kunnen twee van je vrienden helpen om dit avontuur tot een goed einde te brengen. In deze adventure map kun je twee dorpen verkennen en moet je vele vijanden verslaan. Ook zijn er vele gevaren verscholen op de kaart en loop je in de val, als je niet oppast. Voor je het weet komen de muren op je af en moet jij in korte tijd je leven zien te redden. Vergis je niet in de trailer, die hieronder staat. Deze map is zeker geen afgezaagd avontuur.

Download

Nog niet uitgespeeld? Vertel ons waar je naar opzoek bent en wij zullen kijken, wat we voor je kunnen betekenen. Overigens staat er nog veel meer interessante informatie op onze site. Kijk ook eens naar de survival maps, map download pagina, of de Minecraft map editor. Daar kun je je eigen maps mee maken. Verder hebben we ook nog de hulpsectie, skins, servers, en crafting pagina’s.

Voor nu, veel plezier met de bovenstaande selectie van Minecraft adventure maps.