Minecraft skin veranderen

Minecraft skin veranderen

1001
0
DELEN
minecraft skin veranderen

Je Minecraft skin veranderen

Je kunt wel skins maken en aanpassen zonder een legale versie van Minecraft te hebben, maar die kun je pas gebruiken nadat je een officieel account hebt gekocht. Wil jij gelijk aan de slag met het maken van toffe skins voor jouw avatar? Kijk dan zeker naar onze Minecraft Skin Editor.

Hoe je een skin moet uploaden

In deze handleiding Minecraft skin veranderen vertellen we eerst hoe je een skin moet uploaden. Ten eerste moet je inloggen op Minecraft.net. Daarvoor moet je je gebruikersnaam of e-mail adres gebruiken. Ten tweede ga je naar je profielpagina. Hier moet je de geschikte bestanden uploaden. Dit zijn als het goed is .png bestanden. Het bestand dat je upload zal de huidige skin vervangen. Klaar is Kees.

Minecraft Skin veranderen op de Xbox 360

Ook hebben we hier een handleiding Minecraft skin veranderen voor op de Xbox 360. Daarvoor zijn er momenteel 8 verschillende skins beschikbaar. Alle 8 hebben Steve zijn gezicht. De kleren van de skins verschillen wel. Om de verschillende skins te proberen moet je naar Change Skin gaan en daar Help en Options kiezen. Het is op de Xbox helaas niet mogelijk om transparante skins te kiezen. Dat is zo, omdat je geen eigen skins kunt maken voor deze versie van Minecraft. Hiermee wordt het probleem voorkomen, dat spelers onzichtbaar zouden zijn en daardoor makkelijk op anderen kunnen jagen.

Hoe maak je custom skins

In deze handleiding Minecraft skin veranderen willen we je ook vertellen hoe je custom skins moet maken. Zo een eigen custom Minecraft skin zorgt ervoor, dat je er anders uitziet dan andere spelers. Je kunt je avatar er dus uit laten zien, zoals jij wilt. Vooral online kun je hiermee je identiteit laten zien. Je kunt een hoop verschillende Minecraft skin editors gebruiken om een eigen skin te maken. Ook in programma’s als Paint of Photoshop kun je de skin bestanden aanpassen. Als je daarmee aan de slag gaat moet je goed opletten, dat de grootte van de afbeelding die je bewerkt ongewijzigd blijft. Ook moet je de achtergrond, dat zijn de pixels die je niet gebruikt, helemaal transparant maken. Vervolgens moet je de bestanden uploaden op Minecraft.net. De nieuwe skins zouden vrijwel gelijk zichtbaar moeten zijn. Als je niet online speelt krijg je je skins helaas niet te zien.

Heb jij wat gehad aan onze handleiding Minecraft skin veranderen en wil jij ons jouw vette zelfgemaakte skin laten zien? Zet hem dan vooral op het forum.

Voor andere informatie kun je kijken naar: mapsservers en crafting.